Køkkensnedkeri

Snedkerkøkkener

Hos Snedkeriet HELST indgår vi i tæt samarbejde med vores kunder omkring udførelse af helt unikke snedkerkøkkener der skræddersyes netop til de omgivelser de skal komplimenterer. Når du bestiller et skræddersyet køkken på vores snedkeri er det dig der bestemmer, derfor indgår du som kundes i en meget central del af  designprocessen hvor vi i tæt samarbejde finder frem til hvilke specifikke ønsker og behov du har til dit nye drømme køkken.

Vi går ikke på kompromis i forhold til materialevalg og vi udfører udelukkende vores køkkener i den højeste- og certificerede kvalitet. Som kunde hos snedkeriet HELST får du ingen standard løsninger, alle vores løsninger tilpasses netop til din bolig og dine ønsker. 

→ Gå til køkkener

→ Kontakt os

Badeværelsesmøbler

Hos Snedkeriet HELST indgår vi i tæt samarbejde med vores kunder omkring udførelse af helt unikke Badeværelsesmøbler og miljøer der skræddersyes netop til de omgivelser de skal komplimenterer. Når du bestiller et skræddersyet badeværelsesmøbel på vores snedkeri er det dig der bestemmer, derfor indgår du som kundes i en meget central del af  designprocessen hvor vi i tæt samarbejde finder frem til hvilke specifikke ønsker og behov du har til dit nye drømme drømme møbel.

Vi går ikke på kompromis i forhold til materialevalg og vi udfører udelukkende vores badeværelsesmøbler i den højeste- og certificerede kvalitet. Som kunde hos snedkeriet HELST får du ingen standard løsninger, alle vores løsninger tilpasses netop til din bolig og dine ønsker. 

→ Gå til badeværelsesmøbler

→ Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på et snedkerkøkken eller badmiljø der passer netop til dine ønsker og omgivelser. Vi udfører alle bestillinger efter ønsker til mål og specifikationer.