Skræddersyede Garderobeløsninger

Vi har specialiceret os i at udfører skræddersyede garderober- og indbyggede skabe der passer netop til vores kunders ønsker og omgivelser. Har du et ønske om en skræddersyet skabsløsning der skal passe netop til dine behov? Så kan vi hjælpe dig. Som kunde på vores snedkeri tilbyder vi dig en lang række kvalitetsløsninger inden for garderober og indbyggede skabe. Du bestemmer b.la. selv hvilket udtryk og design dit skab skal have, både når det kommer til skabets ydre og indre. Vores opgaver udføres i kvalitetsmaterialer og hvad enten du er til klassiske malede skabe i en bestemt farve, eller om du ønsker et skab udført i en bestsmet træsort, så kan vi hjælpe. 

Skræddersyede Garderobeløsninger

Vi har specialiceret os i at udfører skræddersyede garderober og indbyggede skabe der passer netop til vores kunders ønsker og omgivelser. Har du et ønske om en skræddersyet skabsløsning der skal passe netop til dine behov? Så kan vi hjælpe dig. Som kunde på vores snedkeri tilbyder vi dig en lang række kvalitetsløsninger inden for garderober og indbyggede skabe. Du bestemmer b.la. selv hvilket udtryk og design dit skab skal have både når det kommer til skabets ydre og indre. 

Vores skabe udføres udelukkende i kvalitetsmaterialer og hvad enten du er til klassiske malede skabe i en bestemt farve eller om du ønsker et skab udført i en bestsmet træsort, så kan vi hjælpe. Du bestemmer selv hvilke materialer du ønsker skabets indmad udført i og hvilke specifkke løsninger der passer til dine behov.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld Formularen så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende tilbud der passer netop til dine ønsker, omgivelser og behov. 

  Sådan designer du din garderobe

  Dine informationer bruger vi til at regne et skræddersyet tilbud der passer til din opgave. Ønsker du at gå videre med tilbuddet kommer vi altid ud til et møde og en opmåling og hvor vi tager de præcise mål.
  1

  Information & mål

  For at kunne udfører og monterer et indbygningsskab der passer perfekt til dine omgivelser har vi brug for at vide hvilke mål du ønsker skabet skal have? Herunder har vi brug for information om følgende:

  1. Skabets bredde i cm. 

  2. Skabets højde i cm.

  3. Skabets dybde i cm. 

  Eksempel: 240 cm højde x 160 cm bredde x 30 cm dybde

  2

  Garderobens placering

  For at kunne udfører og monterer det perfekte garderobe har vi brug for information omkring skabets ønskede placering, samt hvilke forhold der gør sig gældende for denne. F.eks. 

  – Skab rundt om dør

  – Skab væg til væg 

  – Skab gulv til loft

  – Skab på væg

  – Skab væghængt

  Vedhæft meget gerne billeder af det område det drejer sig om, samt en simple skitse af din ønskede løsning – så kan vi få en ide om dine ønsker.

  3

  Materiale- & Farvevalg

  I forhold til farve samarbejde vi med professionelle samarbejdspartnere og derfor kan du få dit nye skab i langt de fleste farver, derfor bedes du tage stilling til hvilke farve du ønsker. Du har også mulighed for selv at male dit nye skab og dermed at få dit skab monteret umalet. Vælger du denne løsning spare du selvfølge udgifterne til det professionelle malerarbejde. Du kan også vælge at få din garderobeløsning udført i forskellige materialer og træsorter såfremt du ønsker dette. 

  Priser, Materialer & Montering

  Tilbud & Pris

  Tilbud på Garderobeløsninger er dynamiske da alle opgaver er unikke og skræddersyes netop til vores kunders omgivelser, ønsker og behov. Vi skræddersyr derfor vores tilbud så de passer netop til din opgave og derfor er ikke to priser ens. Vi tilbyder Gratis og uforpligtende tilbud og rådgivning på alle opgaver. 

  Matrialer

  Vores Garderober udføreres efter vores kunders ønsker så de passer netop til deres omgivelser og behov. Vi udfører b.la. vores skabe i MDF, Massiv træ, Finer og meget meget mere.

  Levering og montering

  Vores tilbud er altid inkl. opmåling, levering og montering på din ønskede adresse. Alle vores opgaver udføres på vores eget værksted og vores egne snedkere og derfor er du sikret den højeste kvalitet.

  Kontakt os

  Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på en indbygningsreol der skal passe netop til dine ønsker og omgivelser. Vi udfører alle opgaver efter vores kunders ønsker til mål og specifikationer.