Vitriner & Vin

Vi udfører en lang og udførlig række af opgaver inden for snedker faget, faktisk er det stort set kun fatasien der sætter grænser for vores kunder unikke ønsker. Vi kan hjælpe med langt de fleste opgaver når det kommer til skræddersyede løsninger der skal passe netop til vores kunders ønsker, omgivsler og behov. Herunder følger et udpluk der kan give et indblik i hvad vi b.la. har hjulpet vores kunder med inden for vitriner og vinløsninger.

Vinkøleskabe kombineret m. vitrine

Til Kunde på Frederiksberg har vi udført denne løsning på indbyggede vinkøleskabe kombineret m. vitrine og åben reol udført i ask skræddersyet til kundes ønsker. 

Vinkøleskabe i vinrum

Til Kunde på Østerbro har vi udført denne indbyggede reol kombineret med indbyggede vinkøleskabe så den passer til kundes ønsker i deres vinrum. 

Vitrineskab i eg

I Hellerup har vi hjulpet kunde med denne vitrine udført i eg med messing detaljer. Løsningen er skræddersyet efter design ønsker så det passer netop til kundens behov. 

Vitrineskab m. lammeler

Til kunde i bagsværd har vi som en del af deres nye køkken udført dette indbyggede vinkøleskab beklædt med skabslåge med lameller så vinkøleskabet passer til kækkenet.

Vitrine i Amerikansk Valnød

Til kunde har vi udført dette vitrineskab i amerikansk valnød så det passer til kundens ønsker og design. Løsningen er kombineret med skuffer udført m. fingertapsamlinger. 

Indbygget vinkøleskab

Til kunde på Frederiksberg har vi udført denne indbyggede garderobe med indbygget vinkøleskab i entre så det passer netop til kundes ønsker. 

Indbygget vinkøleskab m. lameller

Til kunde i sorø har vi udført dette snedkerkøkken med indbygget vinkøleskab m. lameller som skaber struktur og passer sammen med højskabsvæggen. 

Indbygget vinkøleskab

Til kunde har vi udført denne indbyggede garderobe i entre med indbygget vinkøleskab så den passer netop til kundes ønsker. 

Vitrineskab i røget eg

I Greve har vi hjulpet kunde med denne vitrine udført i røget eg med messing detaljer. Løsningen er skræddersyet efter design ønsker så det passer netop til kundens behov. 

Indbygget vinkøleskab i røget eg

Til kunde har vi som en del af dette snedkerkøkken udført dette indbyggede køleskab kombineret med vitrine.